Bel ons: 0172 - 764 777

Kleurenpunctuur

KLEURENTHERAPIE VOLGENS PETER MANDEL

Kleurenpunctuur 
De kennis van "meridianen" en acupunctuurpunten is door gebruik te maken van lichtstraaltjes goed toepasbaar bij jonge kinderen en bij angst voor naaldjes.
In plaats van naalden wordt dan een kleine lichtbundel gebruikt (geen laser) met glazen staafjes met verschillende kleuren. Het licht is de energie en de kleur bevat de informatie. De hypothalamus is de centrale regelaar van deze informatie, welke door de huid en cellen wordt ontvangen en via de "energiebanen" wordt getransporteerd.
 
Er worden van oorsprong 7 kleuren gebruikt. Rood dringt het meest door en geeft kracht. Oranje haalt de scherpe kantjes eraf, wordt gebruikt bij depressie en geestelijke klachten. Geel kan je op nieuwe ideeën brengen, wordt gebruikt bij lymfeproblemen, afvalstoffen worden afgevoerd. Groen neutraliseert. Blauw werkt ontspannend en wordt gebruikt bij pijnbehandelingen. Violet is de kleur van de emoties, wordt als meditatieve kleur beschouwd en hoort bij de rechter hersenhelft.
 
Kleurenpunctuur zet diepgaande processen in gang, zowel op lichamelijk als op geestelijk niveau en is volstrekt pijnloos en is vooral geschikt voor kinderen.