Bel ons: 0172 - 764 777

Gewichtsbeheersing (afvallen)

Gewichtsbeheersing (afvallen)

AFVALLEN

Acupunctuur kan een heel goede ondersteuning bieden aan mensen die op een gezonde manier een juist gewicht willen bereiken. 
Allereerst is het van belang dat u in balans bent, dat zowel de kwaliteit als de hoeveelheid energie die u heeft, goed is. Anders is het niet mogelijk om het resultaat dat u voor ogen heeft te behalen. Eerst wordt er daarom aan gewerkt dat zowel de energieverdeling als de hoeveelheid beschikbare energie in orde is. Dit kan door het inzetten van bijvoorbeeld acupunctuur, kruidenpreparaten, vitaminen of homeopathische middelen en soms een combinatie van dit alles.

GEWICHTSREDUCTIE EN EEN GEZONDE LEEFSTIJL
Wanneer u in balans bent zullen we starten met het programma  ”gewichtsreductie en een gezonde leefstijl”. Hierbij zullen wij een aantal metingen doen, waaronder bijvoorbeeld: lengte en gewicht en buikomvang. Zo nodig bloeddruk opn..
Ieder mens is uniek
Zo ook de aanpak om te komen tot een gezond gewicht. De reden dat mensen te zwaar of juist te licht zijn is heel divers. Dit kan komen door te veel of te weinig eten, maar soms liggen er andere oorzaken ten grondslag aan gewichtsproblemen.  Bij..