Bel ons: 0172 - 764 777

E-consult

E-consult

Geschreven op: dinsdag 07 april 2020
Op dit moment vinden er nog steeds geen fysieke afspraken binnen onze praktijk plaats, dit naar aanleiding van het advies van de regering met betrekking tot het verminderen van de verspreiding van het COVID-19 virus (Corona).
Omdat er niet direct zicht is op hoe lang het gaat duren, bieden wij i.p.v. een gewoon 'acupunctuur' consult in de praktijk, een e-consult aan via een beveiligd systeem. 
Op deze manier kunnen we een hulpvraag beoordelen, visueel onderzoek doen, zoals het beoordelen van bijvoorbeeld de tong (TCM tongdiagnose), adviezen, recepten (per mail) en oefeningen geven. Het zetten van naaldjes gaat nu even niet, maar gelukkig zijn er meer mogelijkheden.

Wij maken voor het beeldbellen gebruik van We See Do. 
We See Do slaat geen data op en voldoet aan de ISO27001, NEN7510 en Europese privacywetgeving (AVG proof). De pricvacy en de medische informatie blijft dan ook gewaarborgd. We See Do is gemakkelijk te gebruiken en je hoeft er niets voor te downloaden of installeren. 

Voor het maken van een e-consult kun je telefonisch een afspraak maken. Wij sturen je dan een e-mail, waarin de afspraak wordt bevestigd en met een link die je kunt openen op het moment van de afspraak. Daarvoor is een werkende internetverbinding nodig, met spraak-en beeld mogelijkheden. 

Mocht je interesse hebben in het maken van een afspraak, aarzel dan niet, bel 0172-764777

Wij berekenen een consultprijs van € 40,-- welke je kunt declareren bij de ziektekostenverzekeraar, volgens de voorwaarden van een aanvullende verzekering. 

Hoop je spoedig te ontmoeten via het beeldscherm voor een nieuwe manier van therapie/contact.